Heb je een vraag?

Bel of mail ons, wij helpen je graag! 

E-mail en telefoon

E-mail: info@galerieganache.be

Telefoon: +32 499/97.61.48  

Galerie Ganache

Locatie

Limburgstraat 14, 9000 Gent (rechtover de Sint-Baafs Kathedraal) 

Openingsuren

maandag, dinsdag: gesloten

woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

open vanaf 12u tot 18u

 

Elke maand is er een brunch vanaf 10u30 tot 13u.

De volgende datums: zaterdag 16 juni en 10 dagen tijdens de Gentse Feesten.

 

Je kan de galerie altijd bezoeken op afspraak.

Galerie

 

Galerie Ganache is een tweeledig concept gevestigd in een historisch pand aan de Gentse Sint-Baafskathedraal met als opzet het versmelten van verschillende werelden.

 

De Galerie wil een platform bieden aan zowel jong opkomend talent als aan gevestigde kunstenaars. “Ik zie de galerij als een lab voor vernieuwing waarbij hedendaagse kunstenaars de vrijheid krijgen om te experimenteren in een fris en authentiek kader”, aldus oprichtster Annelies.

 

Om de 2 maand is er een nieuwe tentoonstelling en daarnaast werkt de galerie vast samen met enkele kunstenaars. Gemiddeld zeven keer per jaar gaat de galerie naar een kunstbeurs, lokaal en internationaal. Dit is essentieel om de kunstenaars van de galerie te promoten.

Ganache

CHOFLEUR

 

Met Ganache wil ze onze Belgische traditie en ambacht ondersteunen. Alle producten zijn verfijnde artisale creaties met pure smaken gemaakt door ChoFleur.

 

www.chofleur.be 

 

BRUNCH

 

Elke maand kan je ook genieten van een brunch. U kan genieten van glaasje cava, een glaasje vers fruitsap, doorlopend kan u thee en koffie bijschenken, een assortiment aan hartige broodjes en verschillende ontbijtkoeken, een ruim assortiment aan kazen en charcuterie, verse zalm, tomaat-mozzarella en diverse salades, een vers gekookt eitje & veel meer verrassingen van het huis. 

 

Dit kan ook op maat worden verzorgd!


De brunch kost 26 euro per persoon. Graag op voorhand reserveren via info@galerieganache.be of op het nummer 0499/97.61.48.

 

[powr-map id=990c1fef_1502198061]

 

 

Foto: Sissels Photography

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2018 Galerie Ganache - Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash Belfius KBC